COMMUNICATIE & ADVIES

Heb je een tijdelijke behoefte aan extra inzet, wil je ondersteuning in de weg die je wilt gaan bewandelen met je bedrijf of op persoonlijk/loopbaan vlak dan kan ik je verder helpen.

Mijn doel om mens en bedrijf verder te willen en kunnen helpen door de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb in mijn commerciële werkverleden. Zijn wie ik ben met alle inzichten, persoonlijke benadering en het zien van kansen, het echt willen helpen! Dit vertalen naar de behoefte van de klant.

In mijn eigen loopbaan heb ik met veel mensen mogen werken, met veel diverse bedrijven in allerlei sectoren en dat is fantastisch. Bijzondere bedrijfsontwikkelingen mee heb mogen maken en kunnen ondersteunen, van startups tot het DNA van een bedrijf bijschaven. Ervaringen opgedaan omtrent het personeel, hoe werkt een mens in veranderende situaties en hoe kunnen we daar de juiste richting mee inslaan. Luisteren naar de behoeftes en dit aan te pakken, communiceren en sparren. Vanuit het oogpunt van de werkgever of vanuit de persoon zelf welke ik ook graag help ontwikkelen. Dit heeft me zo geïnspireerd dat ik hier op professioneel vlak mee aan de slag ben gegaan. Mijn kijk heeft een kritisch & realistisch oog, weten wat er speelt, waar men naartoe wilt en hoe dat te bereiken. De kwaliteit om te verbinden en naar de toekomst te kijken. Mens en bedrijf helpen/adviseren in hun ontwikkeling, loopbaan en communicatie. Sparren, het positieve ervan inzien, net die andere kijk, communicatie op alle niveaus.

Neem gerust contact op om erachter te komen waar ik kan helpen. We kunnen na een kennismaking het doel bespreken waarna ik mijn plan zal opzetten om hierin de onderscheidende factor te zijn! Persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van je bedrijf en personeel of net even die extra handjes ter ondersteuning op communicatief vlak, verander trajecten en HR.

©Jess wecan –Jessica van Bavel – 0621557956 – info@jess-wecan.nl

cs_image_url