WIE BEN IK?

Mijn naam is Jessica van Bavel. Eigenaar van Jess wecan werving, selectie & advies.

Na 19 jaar gewerkt te hebben in commerciële functies in de grafische industrie - communicatiebureaus, ben ik in 2020 mijn eigen bureau gestart in werving, selectie & advies. Ik wilde mijn kennis, inzichten, manier van werken en de wens om mens en bedrijf te kunnen helpen, breder trekken dan de “lijntjes” waar ik tussen liep.

Hierin heb ik me onder andere gespecialiseerd in de communicatie & creatieve sectoren en wil ik uniek zijn in mijn werkwijze – in wie ik ben.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan richting diverse sectoren, bedrijven, ontwikkeling van mens & bedrijf, personen, advies en inzichten. Word ik enorm blij als ik hierbij aan het werk ben in het werven & selecteren, HR of advies & communicatie projecten.

Samen komen we verder, verbinden is the key!

Met mijn bureau sta ik ervoor om mens en bedrijf echt te mogen en kunnen helpen door met de juiste gezamenlijke inzet het doel te bereiken. Gespecialiseerd op het gebied van werving & selectie, advies, communicatie en loopbaan trajecten.

Ik ben iemand die open, eerlijke en transparante communicatie belangrijk vindt, waarin ik van mening ben dat informeren & overleggen noodzakelijk is in lopende trajecten en betrouwbaar te werk gaat. Ik houd het graag persoonlijk! Een relatie waar je op kan bouwen, mee kan sparren en kan communiceren om het doel te bereiken en waar altijd een kritisch oog de situatie analyseert.

Het zou fantastisch zijn als we eens een afspraak in kunnen plannen waarin ik meer kan vertellen over mezelf, mijn werkwijze en inzichten kan delen.

cs_image_url