WERVING & SELECTIE

Zoals mijn naam al zegt: wecan, geloof ik erin dat je met de juiste samenwerking beter, efficiënter en gestructureerder een doel kan behalen.
De brug in verbinden!

Wat houdt dit in: In mijn werk als werving & selectie bureau zet ik mij op een open, eerlijke en transparante manier in om samen het doel van een succesvolle match te behalen. De sparringpartner voor opdrachtgever en kandidaat. Ik werk graag op persoonlijke basis, een relatie opbouwen en zo te weten te komen wat nu echt perfect past bij mijn opdrachtgever. Streven naar kwaliteit plaatsingen in plaats van kwantiteit, only the best! Helpen en ondersteunen om op een meest efficiënte manier de succesvolle match te vinden. Weten wat er in de markt speelt en welke ontwikkelingen er zijn.

Ik heb geen kleine lettertjes en maak graag alles bespreekbaar. Vooraf bespreken we de tarieven, wat we van elkaar verwachten en de haalbaarheid hierin. Wanneer ik met een vacature aan de slag ga dan is dit altijd op no cure – no pay basis. Je mag van mij verwachten dat ik loyaal en betrouwbaar ben, voor het beste ga, goed communiceer en altijd open sta voor nieuwe inzichten.

Klinkt dit als muziek in de oren en wil je graag gebruik maken van mijn dienst, kennis, inzicht of gewoon even sparren om te bekijken waar het ons kan brengen?

Neem gerust contact op voor meer informatie! Ik sta je graag persoonlijk te woord om kansen te bespreken!

©Jess wecan –Jessica van Bavel – 0621557956 – info@jess-wecan.nl

cs_image_url